KONTAKT:

 +38552654120

 visit@damjanic.eu

 

 

 

GURMANSKI TRENUCI UZ CLEMENTE DAMJANIĆ

 

 

 

 

Zavodljiva istarska gastronomija i vrhunska vina od pamtivijeka predstavljaju nerazdvojnu kombinaciju pri kreiranju jedinstvenih gurmanskih iskustava, a čak i najbolji specijaliteti teško dosežu svoj puni potencijal bez vrhunske vinske kapljice koja će upotpuniti raskoš boja, okusa i mirisa.

 

U bogatoj kolekciji vinskih etiketa iz podruma obiteljske vinarije Damjanić pronaći ćete kvalitetna vina koja će se odlično sljubiti s raznim vrstama kuhinje, među ostalim i Damjanić Clemente, posebnu kupažu u kojoj dominira Merlot, a istančanost okusa i aromatičnost dodatno upotpunjuju sorte Cabaret Sauvignon, Teran i Borgonja u nešto manjem omjeru. Ovo visokokvalitetno vino proizvodi se zahtjevnom i dugotrajnom metodom i dozrijeva u hrastovim bačvama dvije godine, potom šest mjeseci u inox bačvama te u konačnici odležava u bocama 10 do 12 mjeseci, a sve to kako bi poprimilo jedinstvene karakteristike i zadovoljilo osjetila baš svakog vinskog entuzijasta.

 

Damjanić Clemente osvojit će vas izraženom tamno rubin crvenom bojom već na prvi pogled, a potom će vaše zalogaje zaokružiti u jednu cjelinu svojim bogatim spektrom okusa i neodoljivom svježinom voćnih aroma. Kada je u pitanju gastro preporuka Clemente će se odlično složiti s gotovo svim mesnim zalogajima, osobito biftecima i ostalim specijalitetima od crvenog mesa poput divljači u pikantnim umacima ili tagliate, ali i raznim vrstama zrelih sireva i delicijama od tamne čokolade i cimeta.

 

Odaberite i Vi kvalitetno Clemente crveno vino iz Damjanić podruma, pustite svojim osjetilima na volju i otkrijte nove načine uživanja u gurmanskim trenucima.

 

Fuškulin 50

52440 Poreč

GPS: 45° 10' 53'' N

13°38' 24'' E

OBITELJSKO POLJOPRIVREDNO

GOSPODARSTVO DAMJANIĆ IVAN

Fuškulin 50, Fuškulin 52440 POREČ

Matični broj: 50231987

 

IVAN DAMJANIĆ

ERSTE & STEIERMÄRKISCHE BANK d.d...

HR4324020061140268010

 

Prijavite se za dobivanje našeg newslettera!

Ivan Damjanić,

Inženjer vinarstva

+38552 654 120

Najave za degustaciju primaju se na: visit@damjanic.eu

Za degustacije vina potrebna je prethodna najava

+38552 654 120

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Uspješno poslano! Hvala!