Malo što može iskazati istinsku ljubav kao butelja kvalitetnog vina koju dobijete na poklon od najdraže osobe.

Ovoga Valentinova stoga iznenadite svog partnera ili partnericu vrhunskim vinima iz podruma obiteljske vinarije Damjanić koja će zasigurno impresionirati svakog zaljubljenika u kvalitetnu vinsku kapljicu.

Iz ponude vinarije Damjanić odaberite vrhunske etikete bijelih vina kao što su Malvazija, Akacija i Chardonnay kod bijelih vina te Borgonja i Clemente, kupaže odabranih crnih sorti, a tu je i posebno desertno vino Muškat Žuti koji će odlično parirati svim slatkim zalogajima. Naša vina dolaze sa zapadnog istarskog vinogorja, a inspirirana su dugogodišnjom tradicijom proizvodnje vina i autohtonim istarskim sortama zbog čega i postižu tako specifična svojstva te izrazitu kakvoću.

Malvazija će vas očarati svojom svježinom i cvjetno-voćnim notama, Akacija će se istaknuti karakterističnim aromama akacijinog meda, zrelog voća i dimnih nota, a Chardonnay će se svojim notama tropskog voća i mirisima cvijeća, trava i začina odlično kombinirati s aromatičnim jelima od bijelog mesa ili ribljim specijalitetima. Odlične crne kupaže Clemente i Borgonja savršeno će se pak uklopiti u romantičnu večer svojim osebujnim, elegantnim i zaokruženim okusima koji će malo koga ostaviti ravnodušnim.

Bez obzira poklanjate li vino kao dar ili vam treba butelja odličnog vina za romantičnu večeru, Damjanić vina će vam dočarati sve ono najbolje što istarsko tlo i istarska vinska tradicija mogu ponuditi.