DAMJANIĆ VINA NA VINART GRAND TASTING 2018, FESTIVALU KOJI SE VODI IDEJOM KVALITETE

23/02/2018

Pripreme kod organizacije Vinart Grand Tasting 2018 događanja su u punom jeku, a u vinariji Damjanić već smo spremni i s nestrpljenjem očekujemo početak ove posebne vinske manifestacije.

Vinart Grand Tasting festival održat će se 02. i 03. ožujka u prostoru Lauba, u Zagrebu, gdje će posjetitelji moći kušati vrhunska vina odabranih hrvatskih vinarija.

Vinarija Damjanić tom će prigodom predstaviti svih 10 etiketa iz svoje kolekcije – Malvaziju, Malvaziju Akaciju, Malvaziju Classicu, Chardonnay, Muškat žuti, Borgonju, Rose Penelope, Clemente Blanc, Clemente Crni, i pjenušac Desiree Brut, odreda vrhunska vina inspirirana dugogodišnjom obiteljskom tradicijom njegovanja vinske kulture.

Uz degustacije i promocije kvalitetnih vina, posjetitelji će moći sudjelovati i u brojnim radionicama te uživati u raznim drugim iznenađenjima. Najvažnije od svega je da vas 23.02. u Double Tree by Hilton od 18:30 očekuje radionica koju ne smijete propustiti pod nazivom “Clemente, prvo ikada vertikalno kušanje najvažnije etikete podruma Damjanić”.

Posjetite i vi Vinart Grand Tasting 2018 i uživajte u samo najboljem što vinorodne regije Hrvatske mogu ponuditi. Detaljnije informacije o festivalu potražite na ovoj poveznici.

Vidimo se na Vinart Grand Tasting-u u Zagrebu!