UKRASITE BLAGDANSKE DANE BOCOM VINA DAMJANIĆ

28/12/2018

Novogodišnji praznici su svakako dani darivanja. Imate li puno prijatelja ili veliku obitelj a niste sigurni koji bi bio pravi poklon ili kako im uljepšati ove blagdanske dane? Postoji jedan s kojim sigurno nećete pogriješiti – botilja kvalitetnog Damjanić vina.

Nema bolje izjave ljubavi, prijateljstva ili zahvalnosti poput darivanja boce kvalitetnog vina. Najdražim ljudima valja osigurati i najbolju kvalitetu, a vinarija Damjanić vam upravo to i nudi. Na božićnom stolu ono je neizostavno te će ono svakako biti pravi dar za vaše najbliže.

Makar i samo stajao u vitrini, čekajući poseban trenutak da se otvori i oduševi vaša osjetila, vino je pravi poklon za svakoga. Ono nosi posebnu priču, u kojoj se krije veliki trud i napor. To je rezultat ljubavi vinara prema vinovoj lozi, koja će povezati vaša osjetila sa pričom koju ima u sebi.

U ponudi vinarije Damjanić možete naći vrhunska bijela vina poput MalvazijeAkacije ili Chardonnaya, a za one koji preferiraju crno vino tu je Borgonja, izraženog voćnog mirisa ribizle i maline i cvjetnog mirisa ljubičice, kao i Clemente, koji je tamne crvene boje, s ljubičastim odsjajem.

Darivanjem vina iskazujete veliku količinu poštovanja i ljubavi osobi kojoj ga poklanjate. Blagdanski dani ispunjeni su kapljicama ljubavi i sreće stoga uljepšajte nekome praznike pravim poklonom vinarije Damjanić koja će vam dočarati svu kvalitetu vina kao pravog poklona za vaše najbliže.