Mnogi od nas vide ljeto kao idealno vrijeme za opuštanje i odmor, ali i uživanje u laganim ljetnim zalogajima i vinima koja pružaju određenu dozu osvježenja i pitkosti. Malvazija Akacija iz podruma obiteljske vinarije Damjanić vrhunsko je bijelo suho vino koje svojim karakteristikama odlično parira vrućinama i visokim ljetnim temperaturama, osobito kada je pravilno rashlađeno i posluženo.

Nenametljiva, ali primamljiva zlatno-žuta boja privući će vas već na prvi pogled, potom će vas zaintrigirati delikatni miris akacijina meda i zrelog voća, a u konačnici će vaše nepce impresionirati harmonijom okusa i svježinom koju je teško nadmašiti. Umjeren postotak alkohola, izražena pitkost i dugotrajan finiš omogućuju Malvaziji Akaciji da se u potpunosti prilagodi svakom trenutku, bilo to opuštanje na ljetnoj terasi s prijateljima, posebno gurmansko iskustvo ili nekakva druga prigoda.

Svakako valja naglasiti i kako se Malvazija Akacija odlično slaže s laganim ljetnim jelima kao što su riblji specijaliteti, specijaliteti od bijelog mesa i aromatični sirevi, što je samo razlog više da se upravo ovo vino nađe na vašem stolu.

Odaberite i vi vrhunsko vino Malvazija Akacija Damjanić proizvedeno od 100% autohtone istarske malvazije i uživajte u ljetnim trenucima na jedan sasvim drugačiji, opušten i zabavan način.